Hvilken barnevogn til en Tesla 3?

Hvis du stiller dig selv ovenstående spørgsmål, så står du nok i én af to situationer. Enten har du allerede en Tesla 3 og overvejer, hvilken barnevogn du mon skal vælge til dit barn eller kommende barn. Ellers står du i en situation, hvor du kigger på ny bil og allerede har styr på alt hvad der hedder børneudstyr. Så vil det da være rart, hvis du kan få det med i den næste bil også. 

På denne side får du specifikke informationer om, hvordan barnevognen passer til Tesla-modellen, men jeg har også tidligere skrevet mere generelt om barnevogne, der passer til små biler – det gælder altså også modeller som Citroen C1 og VW Up, så vælger du en der, så er du også godt med i din Tesla 3, det er helt sikkert. 

Indlægget indeholder sponsorerede reklamelinks

Tesla Model 3 - barnevogn

Er Tesla Model 3 en familiebil?

Tesla Model 3 er kendt for sit stilfulde design og avancerede teknologi, men hvordan klarer den sig som familiebil? Med en rummelig kabine, moderne sikkerhedsfunktioner og gode køreegenskaber, er Tesla Model 3 bestemt et attraktivt valg. Men en vigtig faktor for mange familier er, hvor godt bilen kan håndtere daglige nødvendigheder som barnevogne. Ved første øjekast bliver det klart for de fleste, at der ikke er tale om en SUV eller rummelig stationcar, så spørgsmålet er ikke, om Teslaen er en klassisk familiebil, det er rettere om den kan fungere som en.

Hvordan er bagagerumspladsen i en Tesla Model 3?

Tesla Model 3 har et samlet bagagerumsvolumen på 425 liter, fordelt mellem bagagerummet og det forreste bagagerum (frunk). Bagagerummet bagtil har en åbning, der måler ca. 94 cm i bredden og 46 cm i højden. Selve bagagerummet har en dybde på omkring 91 cm og en bredde på 105 cm ved gulvet. Disse mål giver en god indikation af, hvor store genstande kan være, og hvordan de bedst placeres i bagagerummet.

Kan en Odder Vida 2 være i en Tesla Model 3?

Lad os se på målene for Odder Vida 2 barnevognen og vurdere, om den kan passe i bagagerummet på en Tesla Model 3.

Mål for Odder Vida 2 Barnevogn

Sammenfoldet med hjul:

  • Længde: ca. 95 cm
  • Bredde: ca. 60 cm
  • Højde: ca. 45 cm

Sammenfoldet uden hjul:

  • Længde: ca. 85 cm
  • Bredde: ca. 50 cm
  • Højde: ca. 35 cm

Mål for Tesla Model 3 Bagagerum

  • Bagagerumsåbning: ca. 94 cm i bredden, 46 cm i højden
  • Bagagerum indvendig: 91 cm i dybden, 105 cm i bredden ved gulvet

Vurdering af Plads

Sammenfoldet med hjul:

  • Længde: 95 cm (overskrider bagagerummets dybde på 91 cm)
  • Bredde: 60 cm (passer indenfor bagagerummets bredde på 105 cm)
  • Højde: 45 cm (passer indenfor bagagerumsåbningens højde på 46 cm)

Sammenfoldet uden hjul:

  • Længde: 85 cm (passer indenfor bagagerummets dybde på 91 cm)
  • Bredde: 50 cm (passer indenfor bagagerummets bredde på 105 cm)
  • Højde: 35 cm (passer indenfor bagagerumsåbningens højde på 46 cm)

Konklusion

Odder Vida 2 barnevognen kan passe i bagagerummet på en Tesla Model 3, men den sammenfoldede længde med hjul kan være et problem, da den overskrider bagagerummets dybde. Derfor er det nødvendigt at fjerne hjulene for at sikre en god pasform.

Praktiske Tips:

  • Fjern hjulene: Dette reducerer længden til 85 cm, hvilket passer indenfor bagagerummets dybde.
  • Brug frunken: Udnyt frunken til opbevaring af hjulene eller andre mindre genstande for at maksimere bagagerumspladsen.

Ved at følge disse råd kan Odder Vida 2 barnevognen nemt transporteres i en Tesla Model 3, hvilket gør bilen til et praktisk valg for familier.

Emmaljunga NXT90B – kan den være i en Tesla Model 3?

Lad os vurdere, om Emmaljunga NXT90B barnevognen kan passe i bagagerummet på en Tesla Model 3 ved at sammenligne målene.

Mål for Emmaljunga NXT90B

  • Sammenfoldet med hjul: 90 cm i længden, 58 cm i bredden, 61 cm i højden.
  • Sammenfoldet uden hjul: 80 cm i længden, 48 cm i bredden, 31 cm i højden.

Mål for Tesla Model 3 bagagerum

  • Bagagerumsåbning: ca. 94 cm i bredden, 46 cm i højden.
  • Bagagerum indvendig: 91 cm i dybden, 105 cm i bredden ved gulvet.

Vurdering af Plads

  1. Sammenfoldet med hjul:

    • Længde: 90 cm (passer indenfor bagagerummets dybde på 91 cm).
    • Bredde: 58 cm (passer indenfor bagagerummets bredde på 105 cm).
    • Højde: 61 cm (overskrider bagagerumsåbningens højde på 46 cm).
  2. Sammenfoldet uden hjul:

    • Længde: 80 cm (passer indenfor bagagerummets dybde på 91 cm).
    • Bredde: 48 cm (passer indenfor bagagerummets bredde på 105 cm).
    • Højde: 31 cm (passer indenfor bagagerumsåbningens højde på 46 cm).

Konklusion

Emmaljunga NXT90B barnevognen kan passe i bagagerummet på en Tesla Model 3, men kun hvis hjulene fjernes. Når barnevognen er sammenfoldet uden hjul, passer dens dimensioner indenfor bagagerummets indvendige mål og åbningens højde.

Her er et par praktiske tips til at sikre en god pasform:

  • Fjern hjulene: Dette reducerer højden betydeligt og gør det lettere at få barnevognen ind og ud af bagagerummet.
  • Brug frunken: Udnyt frunken til opbevaring af hjulene eller andre mindre genstande for at maksimere bagagerumspladsen.

Ved at følge disse råd kan Emmaljunga NXT90B barnevognen nemt transporteres i en Tesla Model 3, hvilket gør bilen til et praktisk valg for familier.

Mulighed for at lægge sæderne ned

En af de største bekymringer for forældre er, om der er nok plads til en stor barnevogn i bagagerummet. Tesla Model 3 klarer denne opgave godt, især når bagsæderne er lagt ned. Med sæderne oppe kan en standard barnevogn typisk passe, men det kan være nødvendigt at justere eller adskille nogle dele af barnevognen for at få den til at passe. Typisk vil det blot kræve at tage hjulene af, så der er plads til barnevogn og øvrig oppakning. Men heldigvis er det nemt på barnevogne i dag at tage hjul af og på. Med sæderne lagt ned er der rigelig plads til en stor barnevogn samt ekstra bagage.

Plads til autostole og barnevogne

Tesla Model 3 har plads til op til tre autostole på bagsædet, afhængig af deres størrelse og konfiguration. Dette betyder, at man kan transportere flere børn sikkert og komfortabelt. Samtidig er det muligt at have en barnevogn i bagagerummet, især hvis man udnytter pladsen ved at folde sæderne ned. Dette gør Tesla Model 3 til et fleksibelt valg for familier med små børn.

Barnevognens indvirkning på bagagerumspladsen

Når en stor barnevogn er placeret i bagagerummet med bagsæderne oppe, vil den optage en væsentlig del af pladsen. Dette betyder, at der muligvis ikke er meget plads tilbage til andre store genstande. Mindre ting som tasker, legetøj og andre nødvendigheder kan dog stadig placeres rundt om barnevognen. Når sæderne er nedfældet, er der imidlertid mere end nok plads til både barnevogn og andre større genstande.

Opsummering

Tesla Model 3 kan sagtens fungere som en effektiv familiebil. Med sin rummelige kabine, nemme nedfældning af bagsæder og tilstrækkelig bagagerumsplads, er den godt rustet til at håndtere daglige behov som transport af barnevogne og autostole. Med de rette barnevognsmodeller og en smule planlægning, kan man nemt få plads til både barnevogn og andre nødvendigheder, uden at gå på kompromis med komfort og bekvemmelighed.

Scroll to Top