På farten med baby: har du styr på det hele?

Der er flere måder, hvorpå du kan være på farten med din baby. Det kan være du skal have barnet med i bilen, og du derfor leder efter den rigtige autostol? det kan også være, at du skal have barnet med på cyklen? Måske skal I ud og løbe? Og det måske mest almindelige, hvis barnet bare skal en tur med i barnevognen.

Joie Bold autostol med isofix

Du skal ikke stå stille, bare fordi du fik et barn

Du har fået et barn, og det er kæmpestort. Men det betyder ikke, at dit liv skal stå fuldstændig stille. Gør dig selv en tjeneste og gør det så nemt så muligt for dig at tage dit barn med til de ting, som du godt kan lide. På den måde kan du være forælder og dig selv på samme tid. Der findes mange transport-redskaber til et liv med baby, og jeg vil give overblik over så mange så muligt. Siden opdateres hele tiden med nye redskaber.

Fra fast and furious til fast and frustrating

Det at være på farten er ikke længere en walk in the park, som det var i de gode gamle dage. Du kan skyde en hvid pind efter at regne med googles bud på, hvor lang tid det tager at gå fra A til B eller hvornår Rejseplanen foreslår dig, at du skal begynde at tage sko på. Uforudsigelighedernes verden er din nye hverdag, og du kan godt begynde at forberede dig på det. Heldigvis er der en lang række produkter, der hjælper. F.eks. kan du få en autostol perfekt til nyfødte, mens du til turens uheld formentlig ikke kan leve uden en pusletaske med indbygget pusleunderlag. Skal barnet bare følge med, så tape det fast til din krop med otte lag gaffatape… Eller måske lidt mere forsvarligt, klik barnet nemt fast med en af Najells fremragende bæreseler: Rise, Original eller Easy

Scroll to Top